lauantai 26. maaliskuuta 2011

Loimaalle tappio SuomiCupissa

SalSK:n liigajoukkue osoittautui Loimaalaisille liian vahvaksi ja otti kotivoiton numeroin 6-0.

Tulokset:
Heikki Westerinen- Tapio Salo ½
Hannu Pihlajasalo - Aki Nokso-Koivisto ½
Ralf Rehn-Marko Grek 1-0
Jari Järvenpää-Pasi Mellin 1-0
Juha Hynninen-Matti Airola 1-0
Juha Pelto-Jarkko Hellström 1-0
Heini Puuska - Marko Koivumäki 1-0
Timo Vierjoki-Tommi Tuomola 1-0

Tapion ja suurmestari Westerisen peli alkoi mielenkiintoisella kuningasintialaisen Pannon muunnelmalla. Westerinen pelasi terävän f5-etenemisen mahdollisimman nopeasti. Tapio vastasi kuitenkin rauhallisesti ja ehdotti tasapelia aseman rauhoittuessa 15:ntoista siirron kohdalla, johon Westerinen suostuikin.

Nelospöydällä hyvässä nousussa oleva shakkimestari Järvenpää pelasi tarkemmin kuin Pasi. Lf5-Caro-Kannissa Pasi otti heikot keskustasotilaat ja lopuksi ratsu jäi vaille pakoruutua.

Jarkko joutui avauksen jälkeen ahtaalle Juho Peltoa vastaan ja vähitellen ohjelma loppui. Juho voitti laadun ja sitä myöten pelin.

Matti sai kohtuullisen keskipelin Juha Hynnistä vastaan ja Juhan kuningashyökkäys ei näyttänyt vaaralliselta. Musta kuitenkin johti joukkonsa voittoon loppupelissä.

Marko Koivumäki pelasi pitkään tasaisesti Heini Puuskaa vastaan. Heini onnistui saamaan ratsun e4:ään ja pientä painostusta sen myötä. Muutamien epätarkkojen siirtojen seurauksena Marko joutui heikentämään kuningasasemaansa ja mustan hyökkäys löi läpi.

Tommi tasoitti avauksessa melko nopeasti Timo Vierjokea vastaan. Keskipelissä Timo sai heikennettyä Tommin sotilasaemaa Rg5xe6 siirtosarjalla. Sen jälkeen asema oli vielä puolustettavissa, mutta vaikeasti pelattava asema johti salolaisen materiaalivoittoon.

Marko Grek onnistui avauksessa varsin hyvin shakkimestari Ralf Rehniä vastaan. Loppupeli oli Markolle lupaavan näköinen. Pitkälle edennyt vapaasotilas kuitenkin menetettiin ja seurauksena Ralfin voitto.

Aki voitti keskipelissä sotilaan Hannu Pihlajasaloa vastaan, mutta loppupeli päättyi tasan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti